Duurzaam Rendabel Vastgoed

9 augustus 2015

Duurzaam Rendabel Vastgoed

Duurzaamheid is voor De Vastgoedoöperatie een vanzelfsprekendheid bij onze adviesdiensten.

Wij vernemen vanuit de markt een groeiende vraag om duurzaamheid onderdeel uit te laten maken van het vastgoed proces.
De Vastgoedcoöperatie ziet het daarom dan ook als verantwoordelijkheid om op die vraag in te springen en de dienstverlening hierop in te richten.

Daarom heeft De Vastgoedcoöperatie duurzaamheid tot een integraal onderdeel  van het vastgoedbDuurzaam Rendabel Vastgoedeheer gemaakt (duurzaamheidsprestatie van haar diensten verhogen).

Visie
Waar over duurzaamheid wordt gesproken denkt men veelal aan het milieu en energie. De Vastgoedcoöperatie kijkt echter verder en neemt behalve de milieu- en energie aspecten ook sociale en economische aspecten opgenomen in zijn visie op duurzaam vastgoed. Wij begrijpen dat het vastgoed moet blijven voldoen aan de eisen van de klant en dus ook leefbaar, veilig en betaalbaar moet blijven.

Door samen te werken kunnen de wensen en visies van onze opdrachtgevers worden meegenomen zodat we gezamenlijk toewerken naar breed gedragen duurzaam vastgoed advies. Het realiseren van duurzaam vastgoed rust dan ook op de volgende 5 pijlers.

 1. Opdrachtgevers
  Door samenwerking en het aangaan van de dialoog met de opdrachtgever kijken wij hoe het gebouw op duurzaamheid kan worden geoptimaliseerd.
 2. Inkoop (Ontwerp- en uitvoeringsteam)
  De Vastgoedcoöperatie streeft naar een duurzame inkoop van goederen en diensten door Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
 3. Gebruiker(s)
  Door de dialoog aan te gaan met de gebruiker en ze bewust te maken van hun gebruikersgedrag, kunnen wij bepalen hoe de duurzaamheidsprestatie van het vastgoedobject verhoogd kan worden.
 4. Het product (gebouw)
  De Vastgoedcoöperatie kijkt op welke manier er voor kan worden gezorgd hoe vanuit het beheer het vastgoed verduurzaamd kan worden (bijvoorbeeld verlagen milieubelasting en betere en comfortabelere werkplek). Aandacht voor het leef en gebruikers klimaat.
 5. De Vastgoedcooperatie
  Uiteraard werkt De Vastgoedcoöperatie zelf ook dagelijks zijn eigen duurzaamheidsprestatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *