Belegger gezocht voor hotel Montenegro

Wij zoeken een belegger voor een (zorg) hotel in Montenegro.

bekijk hier een film van BNN 3 op Reis over Montenegro 
“Jacques Cousteau meent dat de Adriatische kust het puurste deel van de Mediterranee is, terwijl Lord Byron Montenegro typeert als de plek waar het allermooiste contact tussen aarde en zee te bewonderen is.”

Het kleine land biedt een enorme en unieke verscheidenheid aan natuur. Het wordt gerekend tot de mooiste landen van de wereld en wordt ook wel de parel van de Middellandse Zee genoemd! Men vindt er heerlijke stranden, baaien, imposante bergen die tot de azuurblauwe zee reiken, wilde rivieren, heldere bergmeren en historische steden. Montenegro geniet zowel in zomer en winter van een kleurrijke flora. Er is geen plaats waar op zo’n klein gebied zoveel natuurlijke contrasten te vinden zijn. De schoonheid van het land overtreft de verwachtingen van haar bezoekers. Montenegro is een land dat mensen raakt…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *